Valikko Sulje

Ulro-avioliittotyö! Tervetuloa innostumaan avioliitosta ja avioliittotyöstä!

Avioliittoa kannattaa hoitaa! Alla näet meidän, Ullan ja Eeron, tarinat TV7:ssa ja Espoon helluntaiseurakunnan jumalanpalveluksesta.

Tälle sivulle on myös koottu paljon materiaaleja pitämistämme luennoista, jotka antavat eväitä parisuheen hoitoon ja avioliittotyöhön. Suosittelemme myös lämpimästi osallistumista eri järjestöjen pitämiin avioliittoseminaareihin ja tapahtumiin, niistä poimintoja myös tällä sivulla!

Materiaaleja avioliiton hoitoon ja avioparisoluiltoihin

Nämä materiaalit sopivat sekä oman parisuhteen hoitoon, että käytettäväksi esimerkiksi avioparisoluissa yhteisten keskustelujen pohjana.

Avioliittotyön materiaalia

Ullan ja Eeron vinkkejä avioliiton hoitoon

Avioliittoa kannattaa huoltaa!!!

Avioparisolut, perhesolut, aviopari-illalliset, ilta kahdelle seurakunnassa tai muussa tilassa (lastenhoitajia voi varata esim. seurakunnasta), aviopariseminaarit, aviopari-iltapäivät.

Muita tapoja hoitaa parisuhdetta: deittailkaa toisianne, käykää elokuvissa, harrastakaa yhdessä. Jos olette aivan eri tason urheilijoita, etsikää oma ryhmänne tai harrastuksenne, mutta myös jotain yhteistä.

Ulro-avioliittotyö
Ulro-avioliittotyö

Eri tahojen tarjoamia resursseja avioliiton hoitamiseen

Samassa veneessä -avioparityö

Samassa Veneessä -avioparityö on Kansan Raamattuseuran organisaatio, joka järjestää kristillisiä parisuhdetta tukevia tapahtumia, kuten avioparileirejä. Julkilausuttuna tavoitteena on tukea ja auttaa avioliittoja.

Avioparityö

Katso ajankohtaiset kurssit